120 000 лева даде кабинетът за българското дружество на спрения проект

...
120 000 лева даде кабинетът за българското дружество на спрения проект
Коментари Харесай

Още 120 000 лева отиват за спрения `Бургас-Александруполис`

120 000 лв. даде кабинетът за българското дружество на спрения план " Бургас-Александруполис ".

С парите се усилва капиталът на сдружението, което взе участие в плановата компания с българско, гръцко и съветско присъединяване. 

С отпуснатите средства капиталът на " Проектна компания нефтопровод Бургас-Александруполис БГ “ ЕАД ще се вдигне със 120 хиляди лв. посредством издаването на 1200 нови акции.

Парите са планувани в бюджета за тази година и отиват за издръжката на сдружението и за покриване на финансовите задължения като акционер в интернационалната компания " Транс Болкан Пайплайн Б. В. " през 2018 г. 

Макар че България се отхвърли от градежа на " Бургас-Александруполис " през 2011 година, българското сдружение продължава да гълта пари. 

Миналата година стана ясно, че държавното управление е приело предлагането на гръцката страна сдружението да продължи да съществува като основа за бъдещи взаимни планове. 

Тогава финансовият министър Владислав Горанов разгласи, че разноските са преценени като пренебрежимо дребни да продължи сдружението да продължи да съществува като основа за бъдещи планове сред България и Гърция. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР